O nama

Flower Design

CVJEĆARNICA ANDA

ANDA Flower Design posluje u Splitu duži niz godina. Nalazimo se u prodajnome centru „Mall of Split“.

Već druga generacija florista pronalazi ljubav i zadovoljstvo u radu s cvijećem prenoseći to i svojim vjernim kupcima. Svoj prepoznatljiv stil nadopunjujemo stalnim usavršavanjem na različitim sajmovima i stručnim seminarima te s pomoću specijalizirane literature. Pratimo trendove i potrebe tržišta, što rezultira našim osobnim, kao i zadovoljstvom naših klijenata..

Online prodaja i dostava na željenu adresu zamišljena je zbog toga da sve užurbaniji način života ne našteti ljepoti darivanja. Cvijeće, zbog svoje krhkosti i posebnosti, osobito je osjetljivo. Jednostavno ne trpi pojam “na brzinu”. Ljudi koji daruju cvijeće ovisno o svom izboru, tim cvijećem progovaraju o sebi. Zato Vam online mogućnost nudi trenutak da razmislite, zastanete, pomno odaberete, a mi ćemo sve ostalo obaviti umjesto Vas. Osim ponude na našim stranicama, stojimo Vam na raspolaganju kontakt-telefonom te e-mail poštom za specijalne narudžbe, ali i za stručni savjet.

Ne zaboravite! Cvijećem se najbolje mogu iskazati emocije u svakoj prigodi, u sreći i tuzi. Nismo još upoznali osobu koja na darovano cvijeće nije reagirala osmijehom.

Ovdje smo zbog Vas!

Natjecanja

floristička natjecanja i nagrade

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA